دوره 25، شماره 269 - ( 10-1393 )                   جلد 25 شماره 269 صفحات 16-13 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

گفتگو: مدیرکل برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: دولت باید صاحب ایده و سرمایه را به هم برساند. ماهنامه علمی - آموزشی تخصصی مدیریت تدبیر. 1393; 25 (269) :13-16

URL: http://tadbir.imi.ir/article-1-2401-fa.html


چکیده:   (2322 مشاهده)
قانون حمایت از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان در حالی در سال 1389 به تصویب رسید که به علت عدم توافق نظر سازمان های متولی، در اجرا بلاتکلیف ماند. اخیراً با تشکیل کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان، اختلاف نظر میان نهادهای متولی کنار گذاشته شد و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکار یهای جدیدی را در اجرای قانون آغاز کرده اند. دکتر مصطفی کریمیان اقبال، مدیرکل برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در گفت و گو با تدبیر از وفاق عمومی برای حمایت از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان خبر داد و تأکید کرد که باید نگاه دولت به شیوه های حمایت شرکتهای دانش بنیان تغییر کند و زمینه را برای وصل کردن صاحبان ایده و سرمایه فراهم کند. شرح این گفت و گو از نظرتان میگذرد.
متن کامل [PDF 167 kb]   (1 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: مديريت مالي
دریافت: 1393/11/8 | پذیرش: 1393/11/8 | انتشار: 1393/11/8

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به ماهنامه علمی - آموزشی تخصصی مدیریت تدبیر می باشد.

Designed & Developed by : Yektaweb