بررسی الگوها و عملکرد دیگر کشورها و دولتها میتواند نگرش خوبی به دولتمردان و فعالین این حوزه ارائه دهد. نگاهی به فضای موفق استارتآپی در کشورهایی مانند سنگاپور و ... نشان میدهد که دولت به جای ورود مستقیم به این حوزه، تنها زیرساختهای فنی و حقوقی را برای شرکتهای استارتآپی فراهم میکند و اجازه میدهد جریان استارتآپی بهصورت خودکار شکل بگیرد.
باید توجه داشت الگوی هر کشور با توجه به شاخصهای اقتصادی، اجتماعی، زیرساختی و سیاسی متفاوت خواهد بود، ولی آنچه در این میان از اهمیت ویژهای برخوردار است، نقش دولتها و سیاستهایی است که در حمایت از استارتآپها اتخاذ میشود. در ادامه سیاستها و برنامههای کشور سنگاپور که از نظر حمایت از کارآفرینان و استارتآپهای کشور خود و سراسر جهان حائز اهمیت است، ارائه میگردد.
دولت سنگاپور اقدامات متعددی را انجام داده است تا کشور را به سمت فضای پررونق برای توسعه استارتآپ پیش ببرد. در حقیقت، زیرساخت انکوباتور کسب و کار، مشوقهای مالیاتی، کمکهای نقدی، یا طرحهای تامین مالی و هر آنچه که یک شرکت جدید میخواهد را سنگاپور دارد.
در عین حال دولت با بازنگری و اصلاح طرحهای پشتیبانی، ورود استعدادهای جهانی کارآفرینی به سنگاپور را تسهیل کرده و بهمین دلیل در دهه گذشته شاهد افزایش قابل ملاحظهای در تعداد استارتآپها در کشور بوده است، به طوری که تعداد آنها از 22000 در سال 2003 به 48000 در سال 2015 رسیده است.
نوع مطالعه:
كاربردي |
موضوع مقاله:
مدیریت تکنولوژی و نوآوری دریافت: 1397/10/24 | پذیرش: 1397/10/24 | انتشار: 1397/10/24