دوره 29، شماره 304 - ( 4-1397 )                   جلد 29 شماره 304 صفحات 24-24 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


چکیده:   (1349 مشاهده)
امروزه ورزش از هر زمان دیگری محبوب‌تر است و تعداد رقابت‌های ورزشی در حال افزایش هستند. ورزش بیش از هر زمان توجه همه انسان‌ها از همه گروه‌های سنی را به خود جلب می‌کند. برخی از این رقابت‌ها به عنوان رقابت‌های بین‌المللی اصلی شناخته می‌شوند. به عنوان مثال، ‌می‌توان از المپیک، جام جهانی، مسابقات مشترک‌المنافع و یا سایر قهرمانی‌های ‌بین‌المللی یاد کرد. محبوبیت روز افزون این دست مسابقات باعث افزایش روزافزون شمار کشورهایی شده است که خواستار میزبانی این رویداد‌ها هستند. بدیهی است که مسابقات بزرگ ممکن است برای کشور میزبان مزایای اقتصادی بلندمدت و کوتاه‌مدت فراوانی به ارمغان آورد.
میزبانی یک رویداد ورزشی بزرگ بسیار پرهزینه است، که شامل صرف هزینه‌های انبوه برای زیرساخت‌ها و ایجاد امنیت می‌شود. با این حال، برگزاری یک رویداد ورزشی بزرگ اثرات مثبت فراوانی بر اقتصاد کشور میزبان دارد. سه مزیت اصلی که ن‌می‌توان از آنها چشم‌پوشی کرد عبارت‌اند از: رشد اقتصادی، میراث زیرساختی و بهبود وجهه کشور. هر اندازه که یک رویداد ورزشی بزرگ از لحاظ اقتصادی قابل توجیه‌تر باید آن رویداد می‌توان موفق‌تر ارزیابی کرد. بازی‌های المپیک سیدنی 2000 مثال خوبی برای این امر است. این مسابقات، اقتصاد استرالیا را به طور کل بازسازی کرد. از نظر فرماندار ساوت ولز، باب کار، المپیک سیدنی نشانه‌ای از پیشرفت اقتصاد استرالیا و بنیانی برای توسعه بیشتر آن بود.
متن کامل [PDF 68 kb]   (1 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: عمومی
دریافت: 1397/5/30 | پذیرش: 1397/5/30 | انتشار: 1397/5/30

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.