دوره 29، شماره 313 - ( 2-1398 )                   جلد 29 شماره 313 صفحات 9-6 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


چکیده:   (1703 مشاهده)
نه‌تنها الزامات و تکالیف قانونی مطرح در برنامه ششم توسعه (در ادامه سایر برنامه‌های توسعه‌ای کشور تدوین و دنبال شده و مواد 24‌گانه قید شده به عنوان اصول اقتصاد مقاومتی)، بلکه شرایط اقتصادی و اجتماعی حاکم بر اقتصاد کشور در گذشته و نیز مشکلات پیش رو و موضوعاتی همچون تحریم اقتصادی و آثار و تبعات آن بر اقتصاد کشور، ضرورت طراحی و استقرار نظام مدیریت بهره‌وری را در سطح خانوارها، دولت و نظام اداری و به خصوص در سطح کلیه واحدهای اقتصادی کشور الزامی نموده است. این موضوع در بخش صنعت، معدن و تجارت که حدود 40 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را به خود اختصاص داده است از حساسیت و اهمیت بیشتری برخوردار می‌باشد.
در چنین شرایطی نگاهی به روند گذشته و حاضر بهره‌وری، از یک طرف و پیش‌بینی ارتقای آن در آینده از طرف دیگر، موضوع برنامه‌ریزی جامع و جدی و ارتقای بهره‌وری در بخش صنعت و معدن را ضرورت و حساسیت خطیری بخشیده است.
متن کامل [PDF 145 kb]   (1 دریافت)    
نوع مطالعه: گزارش مورد | موضوع مقاله: مديريت كيفيت
دریافت: 1398/3/12 | پذیرش: 1398/3/12 | انتشار: 1398/3/12

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.