دوره 30، شماره 315 و مردادشهريو - ( 5-1398 )                   جلد 30 شماره 315 و مردادشهريو صفحات 28-27 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


چکیده:   (1346 مشاهده)
چارلز هندی یکی از بزرگ‎ترین متفکران معاصر است. کتاب‎های او در مدیریت (از جمله "شناخت سازمان‎ها" و "خدایان مدیریت") نگاه ما را به کسب و کار عوض کرده است. کارهای او در مباحث و موضوعات روز (از جمله "ورای قطعیت") نگاه ما را به جامعه نیز عوض کرده است. در "منحنی دوم"، هندی بر مبنای یک عمر کارش نگاهی به آینده دارد تا ببیند چه چالش‎ها و فرصت‎هایی در پیش رو است. او به موضوعات روز در سرمایه‎داری می‎پردازد و می‎پرسد آیا این سیستم پایدار خواهد بود. او خطرات جامعه بنا شده بر اعتبار را برمی‎شمارد. این باور را به چالش می‎کشد که رشد بی‎محابا ضرروی است. حتی این سؤال را مطرح می‎کند که آیا ما باید نقش‎هایمان در زندگی را (به عنوان دانشجو، پدر، مادر، کارمند و رأی‎دهنده) بازنگری کنیم و اینکه هدف‎های جامعۀ ایده‎آل آینده چیست؟ او مثل همیشه انگیزه‎بخش و تفکربرانگیز است و سؤالاتی را مطرح می‎کند که همه ما باید از خود بپرسیم و بعد ما را در مسیر پاسخ آن‎ها هدایت می‎کند.
 
متن کامل [PDF 81 kb]   (1 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: استراتژی و تحول
دریافت: 1398/8/19 | پذیرش: 1398/8/19 | انتشار: 1398/8/19

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.