دوره 30، شماره 317 و آذر و دي - ( 10-1398 )                   جلد 30 شماره 317 و آذر و دي صفحات 11-10 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


چکیده:   (1136 مشاهده)
امروزه، نیاز متخصصان جذب و استخدام، در اختیار داشتن رزومه‏های متعدد نیست، بلکه مجهز شدن به مهارت و تکنیکی متفاوت و حرفه‏ای برای مصاحبه است. تکنیکی که با اتکا به آن، صلاحیت‏ها حرف اول را در مصاحبه می‏زنند، نه خطاهای رایج مصاحبه و اطلاعات درج‌شده در رزومه‏ها. چنین تکنیکی سبب می‏شود رویکردی منحصربه‌فرد برای مصاحبه ایجاد شود، رویکردی خاص برای ساختاردهی تیم جذب و استخدام، تا اهداف متفاوتی را در مصاحبه دنبال کنند و مطمئن باشند که نامزدهای استخدام، مهارت‏ها و ویژگی‏هایی دارند که برای عملکرد تا سطوح بالای سازمان لازم است. با این ‌حال، بسیاری از سازمان‌ها همچنان به مصاحبه به عنوان یک مهارت تخصصی نگاه نمی‌کنند و با اشتباهاتی که در این زمینه انجام می‌دهند موجب آسیب رساندن به برند کارفرمایی خود و وارد شدن هزینه به سازمان می‌شوند. به طور کلی برخی از این اشتباهات عبارت‌اند از: تکیه بیش از اندازه به حس ششم، استفاده نکردن از افراد متخصص، افتادن در دام خطاهای معمول مصاحبه (هاله‌ای، تعمیم، انتظارات و ...) و ... . در حال حاضر، تکنیک‌های متفاوتی برای بالا بردن ضریب اطمینان مصاحبه و کم کردن خطای آن وجود دارد که کمتر به آن پرداخته شده است که در ادامه به صورت خلاصه به برخی از آنها اشاره می‌شود.
متن کامل [PDF 140 kb]   (1 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: مدیریت منابع انساني
دریافت: 1398/11/21 | پذیرش: 1398/11/21 | انتشار: 1398/11/21

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.